• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • English
 • Flygskola

  Vill du prova att flyga helikopter? Ta ett privat flygcertifikat (PPL)? Eller gå hela vägen och bli yrkespilot med ett kommersiellt flygcertifikat (CPL)?

  Kallax Flyg samarbetar med Sveriges ledande aktör inom helikopterutbildning, Proflight Nordic. Vi kan i och med detta erbjuda skolning i hela spektrat från prova-på-lektioner till kommersiella certifikat och påbyggnadsutbildningar vid vår huvudbas i Piteå.

  Prova på-lektion

  Har du alltid drömt om att sitta bakom spakarna i en helikopter? Eller känner du någon som skulle se det som en oförglömlig gåva och upplevelse?

  Vi erbjuder prova-på-lektioner som börjar med en timmes teorigenomgång för att sen förflytta sig till en riktig helikopter. Utan förkunskaper får man chansen att manövrera maskinen i luften och känna på utmaningarna med det förhållandevis komplexa styrsystemet.

  En perfekt gåva till sig själv eller någon annan som ska firas! Det blir lika svettigt som roligt. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

  Observera: vi tillhandahåller endast den praktiska delen av utbildning inom Proflight Nordic. Den teoretiska utbildningen görs (om vi får rekommendera) via Flygteoriskolan i Västerås. Läs mer här: flygteoriskolan.se

  Telefon: 0980- 81 000
  Email: info@kallaxflyg.se

  webb adress