• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • English
 • Kiruna-Kurravaara

  Vidderna och vildmarken är aldrig närmare än från vår året-runt-bas i Kurravaara, Kiruna. Med placering vid Torneälvens strand och knappt 20 km till Kiruna Airport, kan förflyttningen mellan omvärlden och Kirunafjällens vidder ske på “nolltid”.

  Oavsett om man bor i Norrbotten eller någon annanstans i Sverige och världen är Kurravaara-basen en snabbportal till enorma naturupplevelser och områden.

  Populära områden

  Kurravaara ligger cirka 8 kilometer utanför Kiruna stad. Från denna bas är det den norra fjällvärlden som man i första hand flyger till. Områdena K1, K2, K4 och K7 innehåller mycket fina biotoper för ripa och är lämpade för jägare som inte, sedan tidigare, har stor kännedom om markerna. 

  Framför allt har område K7 vidsträckta ytor, med myrmarker och knähögt ris som gör jakten behaglig. Precis som man vill ha det när man jagar på fjället. Områdena närmast Kurravaara är till stora delar skogsbeklädda och enstaka fjäll tornar upp genom dessa skogar.

  Boende

  I Kiruna med omnejd finns ett stort utbud av boende i olika former, från stugor och lägenheter till hotell och andra exklusiva, upplevelsebaserade boendeformer.

  Se alternativ på: booking.com

  All inclusive

  Låt upplevelsen stå i fokus och lägg tid på egna förberedelser. I och med goda samarbeten kan vi erbjuda helhetslösningar med guide, boende, middag och logistik. Kontakta oss för mer information.

  Hitta hit

  Till Kiruna tar du dig enklast med flyg eller tåg.

  Flyg till Kiruna från Luleå eller direkt från Stockholm. Vid Kiruna Airport finns ett flertal väletablerade hyrbilsföretag. Sträckan med bil mellan Kiruna Airport och Kurravaara är knappt 20 kilometer.

  webb adress