• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • English
 • Kvikkjokk


  Välkommen till Sveriges främsta vildmarksportal. Det är i Kvikkjokk som äventyret börjar!

  Vid vägs ände och Lilla Luleälvens början ligger Kvikkjokk. Här är den storslagna naturen nära med nationalparkerna Sarek och Padjelanta som grannar. Men även landskapet utanför parkgränserna är mäktigt, vidsträckt och bedårande vackert.

  Här finns självklart goda förutsättningar för fiskeupplevelser i olika former, både vad gäller arter och vatten. Välj och vraka mellan otaliga fjällsjöar och strömmande vatten. Vi kan erbjuda dagsturer med avgång i gryning och hemfärd på kvällskvisten även om det självklart är roligast att få några nätter i det fria.

  Om ni saknar tidigare erfarenhet av områden i Kvikkjokkfjällen kan vi självklart vara behjälpliga med uppslag.

  All inclusive

  Vill ni fokusera helt på upplevelsen och få allt fixat vad gäller logistik, guidning, mat och boende i anslutning till resan? I och med flera goda samarbeten i området kan vi erbjuda en färdigpaketerad fiskeupplevelse.

  Boende

  Kvikkjokk med omnejd erbjuder flera boendealternativ, beroende på säsong. Närmast basen finns Kvikkjokks Fjällstation samt Kvikkjokk Stugby. 

  I Årrenjarka, cirka 20 km innan Kvikkjokk ligger Årrenjarka Fjällby som erbjuder logi i spannet från stugor till hotellrum.

  Kvikkjokk Fjällstation: kvikkjokkfjallstation.se

  Kvikkjokk Stugby: kvikkjokkstugor.com

  Årrenjarka Fjällby: arrenjarka.se

  Hitta hit

  Kvikkjokk ligger vid vägs ände, cirka 120 km väster om Jokkmokk och norr om Polcirkeln. Vägen mellan Jokkmokk och Kvikkjokk går längs med Lilla Luleälven.

  Om ni anländer med flyg till Luleå Airport finns där flera väletablerade biluthyrningsfirmor, läs mer och boka på: swedavia.se

  Tveka inte att boka din drömresa för fjällfiske redan idag genom att fylla i formuläret nedan! Vi återkommer till dig inom 48 timmar.


  Fyll i ditt för- och efternamn
  Välj vilken av våra baser du vill flyga från
  Ange vart du vill åka på din fisketur. Om du inte vet vart du vill åka, lämna då fältet tomt så plockar vi fram ett antal tips åt dig
  Fyll i antalet passagerare
  Ange om du kommer att ta med hund ombord på helikoptern
  Fyll i datum och tid då du önskar utresa
  Fyll i datum och tid då du önskar tillbakaresa
  Ange ditt telefonnummer
  Ange din E-Mail
  webb adress